Utleie av basseng til foreninger eller grupper

Vi leier ut ledige tider i bassengene vi disponerer til foreninger og treningsgrupper.

For å leie et av våre basseng må man ha en instruktør eller bassengvakt tilstede som har kurs i hjerte-lunge-redning og godkjent livredningsprøve(bassengprøve). Alternativt kan man leie bassengvakt hos oss.

For å leie et av bassengene vi disponerer kan du kontakte:

Harbitz Torg Bad

Nytt og fint varmtvannbasseng som åpnet i 2020 på Skøyen. Bassenget er 12,5 m langt, dybde 120-150 cm gradvis dypere og holder vanntemperatur på ca 33 grader. Anlegget er universelt utformet med garderober, dusjer, badstuer og boblebad. Bassenget leies kun ut til faste ukentlige grupper for voksne. Det er ikke aktuelt med utleie ut til aktiviteter som barnebursdager, babysvømming, utdriningslag el.l. For tiden er de fleste tider utleid, men det skjer endringer iblant.

Ta gjerne kontakt på e-post for mer informasjon om leie:  post@harbitztorgbad.no

Montebello Bad og Trim

Bassenget til Montebello Bad og Trim, Torjusbakken 19, 0165 Oslo ligger i bydel Ullern. Bassenget er ca. 17 x 9 meter med dybde som går gradvis fra ca. 90 cm til ca 190 cm. Temperatur ca 29 grader. Ta gjerne kontakt på e-post for mer informasjon og leie: post@montebellobad.no  Se også nettside: montebellobad.no    Her er det også mulighet til å leie trimrom/dansestudio.

Ledig kapasitet for utleie varierer med sesong, og det varierer også fra basseng til basseng.